Українські підрозділи зі складу Об'єднаних сил продовжують тримати під контролем ситуацію в районі проведення операції. Ними повністю дотримуються умови повного припинення вогню на Донбасі і виконуються завдання за призначенням.

Читайте Знай в Google News!

21 серпня обстрілів та інших порушень досягнутих домовленостей з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано не було. Режим тиші зберігався на всіх ділянках відповідальності наших підрозділів. ООС

З початку доби, 22 серпня, продовжує спостерігатися тиша на всіх ділянках відповідальності підрозділів українських захисників, бойових втрат або поранень не зафіксовано.

ООС, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Неухильне дотримання умов режиму і необхідне миттєве реагування на будь-які зміни оперативної обстановки є головними завданнями підрозділів, залучених до проведення ООС.

Інші складові сил оборони також присутні і виконують поставлені місії в районі проведення операції Об'єднаних сил, крім військовослужбовців ЗСУ.

У місті Торецьк оперативними співробітниками Краматорського прикордонного загону, СБУ та Державної фіксальної служби в Донецькій області був зупинений автомобіль. У машині було виявлено 15 ящиків сигарет без марок акцизного податку України. Автомобільний транспортний засіб належить місцевому жителю.

ООС, скріншот: Youtube

Попередня сума оцінки цигарок становить 300 000 грн. Тютюнові вироби вилучено із незаконного обігу. Вирішується питання щодо внесення по даному факту відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Слава Україні! ООС

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Донбасі ВСУ помітили підозрілу активність окупантів: стріляють з гранатомета і облаштовують позиції.

Як повідомляв "Знай.ua", допомогу звідки не чекали: США виділять Україні 18 мільйонів доларів.

Знай.ua писав, " кияни покажуть, хто, куди і кому повинен підвищувати": експерт спрогнозував долю Притули.