Зовсім недавно російський стример Стас Reeflay проводив прямий ефір, на якому можна було помітити на тлі бездиханне тіло його подруги Валентини.

Передбачалося, що чоловік заради придбання популярності в нетверезому стані вигнав дівчину на вулицю і довго не пускав назад. Але коли він все ж вирішив її впустити, було зовсім пізно. А під час трансляції можна було чути голоси поліцейських і медиків, які представили однією з версій її загибелі — переохолодження.

Читайте Знай в Google News!

Також було відомо, що під час трансльованої вечірки на місці перебувала подруга загиблої, Марина, яка зараз в Stories соціальної мережі Instagram поділилася інформацією про необхідність збору коштів на її похорон. Вона опублікувала номер карти і розповіла, що мама і бабуся померлої дівчини померли, а батько відмовляється її забирати. "Будь ласка, допоможіть зібрати грошей на перевезення і похорон. Валю треба поховати", - написала вона в одній з Stories.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Однак найбільше здивування викликало те, що стример Стас Reeplay продовжує вести прямі трансляції на платформі Youtube і ні в чому собі не відмовляє.

Загиблою є 28-річна Валентина Григор'єва, яка за кілька днів до трагедії в стані алкогольного сп'яніння розповіла на своїй трансляції, що вона вагітна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, подруга дівчини, яка загинула на стрімі Reeflay, була того вечора з ними: "Вона так кричала"

Як повідомляв "Знай.ua", стример Reeplay провів трансляцію з померлою подругою: не відійшов від камери навіть зі швидкою.

Знай.ua писав, чоловік випив каву на вокзалі і впав у кому очевидці чухають потилиці: "Клофелинщики?"